Dé oplossing voor jouw plat dak

1

Epdm-dakbedekking

Onze EPDM Firestone folie is ideaal voor de dichting van jouw plat dak. Onze doeken worden niet alleen naadloos geplaatst, ze zijn ook UV-bestendig en uitermate geschikt voor hergebruik van jouw regenwater.
Alles over EPDM rubber dichting
2

Dakomranding

De omranding van jouw plat dak accentueert de stijl van jouw woning. Elke bouwstijl vraagt een passende dakomranding. Bovendien is de kwaliteit van het gekozen profiel een essentieel element voor een waterdicht dak. Saniroof begeleidt jou graag bij het bepalen van jouw keuze via tal van referenties.
Alles over dakomranding
3

Plat dak isoleren

Onze Unilin powerisolatie biedt een grote meerwaarde voor jouw woning. Bespaar tot 50 % op jouw energiefactuur en investeer in een beter wooncomfort.
Alles over isoleren van platte daken
4

Regenwaterafvoer

Een stijlvolle regenwaterafvoer maakt het verschil voor de uitstraling van jouw gevel. Elke bouwstijl vraagt een passende afvoer van jouw schoon regenwater. Saniroof begeleidt je hiervoor graag met tal van referenties.
Alles over regenwaterafvoer
5

Plat dak - Leefdak

Heb je al nagedacht over de extra mogelijkheden van jouw plat dak? Geniet van een gezellig buitenterras in combinatie met de natuurlijke look van een groendak of een laagje rolgrind.
Alles over jouw leefdak
6

Lichtkoepel

Geniet van een optimale lichtervaring met de koepels van Velux of Sky Lux.
Alles over lichtkoepels