Onze expertise

Getrapt Gootsysteem

Voor dit project te Gent hebben we de isolatie in trappen geplaatst. Onze soepele Firestone EPDM folie is voor deze toepassing de perfecte oplossing.

We werken graag alle plassen voor u weg met onze naadloze EPDM folie.

Oplossing voor Plasvorming

Op dit plat dak te Gent bleef steeds een grote hoeveelheid water staan. Dit probleem hebben we aangepakt door in 2 lagen te isoleren en een goot uit te sparen in de tweede laag. Onze meestergast is er in geslaagd om ook dit volledig naadloos uit te voeren.

Onze EPDM plooit zich in elk hoekje.

Dak in trapjes

De overgang van het hoofddak naar het lager gelegen dak is hier een getrapte constructie. Onze uiterst soepele dichting is hiervoor perfect geschikt.  Merk hierbij vooral de aansluiting onder het dak en de verdichting van de hoeken op.

Waarop moeten we jouw EPDM plat dak aansluiten?

Aansluiting op Asfaltdak

Voor de afwerking van jouw plat dak moeten we soms een dichting garanderen op het dak van de buren. Voor dit project in Oostkamp hebben we een overgang gemaakt van EPDM naar asfalt. De verdichting van de buitenhoek verdient zeker jouw aandacht.

Om u plat dat optimaal te isoleren hebben we hier een goot moeten uitwerken.

Binnengootsysteem

Dit plat dak te Kortrijk had weinig opstand. Om toch voldoende te kunnen isoleren hebben we hier de techniek van een binnengoot toegepast. De hoeksveranderingen vragen de nodige expertise.

De enige oplossing voor deze toepassingen is een naakte EPDM folie

Uitbekleden van poutrelles met EPDM

Hier zien we een voorbeeld van een moeilijke dichting van de spouwmuur. Om de constructie te dragen, plaatste de algemene bouwaannemer poutrelles. Wij hebben die steunbalken helemaal uitbekleed met een EPDM vormfolie. Tot het uiterste voor dit meesterlijk detail!

De dichting van deze motor op onze powerisolatie geplaatst.

Verdichting van een buitenmotor

Na de isolatie hebben we de buitenmotor van deze dampkap opgehoogd en symmetrisch opnieuw verdicht. Een werk dat met de grootste precisie is uitgevoerd door onze meestergast.

Deze buitengoot is afgewerkt met een kraal en een EPDM folie op maat.

Buitengoot met afdruip

Op dit project hebben we gewerkt met een gootsysteem omwille van de beperkte opstand. De binnenhoeken en buitenhoeken vragen daarbij speciale aandacht. We zoomen hier even in op deze kleine details die voor jou het verschil moeten maken.

 

 

 

De verdichting van alle hoekjes met onze epdm folie

Buitenmotor voor industriële dampkap

Op dit plat dak komt een grote industriële buitenmotor. We hebben de ondersteunende constructie geplaatst bovenop de isolatie en een dichting voorzien. Een topstaaltje van onze "huis"expertise .

Isolatie en verdichting van schoorsteen

Verdichting van schoorsteen

Deze hoge schoorsteen is niet langer in gebruik en werd afgesloten om bezoek van vogels te vermijden.

We hebben het dak voorzien van isolatie, een dichting in epdm en een afwerking met een kraal in koper.  Merk hierbij de dichting op van alle hoekjes ter hoogte van de koperen dakomranding.